Je voelt je beter

Homeopathie voor allerlei klachten

Homeopathie biedt oplossingen voor mensen, zelfs als zij regulier onvoldoende geholpen kunnen worden. Het is een totaal andere benadering van ziekte en gezondheid met aantoonbaar goede resultaten. Hierdoor kan het de reguliere behandeling heel mooi aanvullen.
In mijn praktijk behandel ik mensen met allerlei klachten, zowel lichamelijke als psychische.
De grote kracht van de homeopathie ligt vooral in de behandeling van - wat we regulier - chronische aandoeningen noemen. Voorbeelden zijn luchtwegaandoeningen, gewrichtsklachten, ontstekingen, huidaandoeningen, allergieën, maagdarmstoornissen, hoofdpijnen, slaapproblemen, maar ook klachten van psychische aard. Zelfs bij behandeling van kanker zien we opmerkelijke resultaten.
Ook voor acute klachten zoals een middenoorontsteking, koorts en griep zijn ook effectieve homeopathische behandelingen mogelijk.
Psychische klachten als onzekerheid, te weinig voor jezelf opkomen, angsten, depressies zijn net als lichamelijke klachten te verbeteren.
Heel veel klachten waarvoor we regulier chronisch medicatie moeten nemen zijn homeopathisch goed te behandelen en vaak geheel of gedeeltelijk te herstellen. Uiteraard zijn niet alle ziekten homeopathisch te genezen, maar in de praktijk blijkt dat er in zo'n 70% van de gevallen een duidelijke verbetering van de klachten optreedt. Als er een passend geneesmiddel gevonden wordt, zal in ieder geval de kwaliteit van leven verbeteren.
Voor ervaringen van mij en mijn collega's verwijs ik u graag door naar de site van: www.klassiekehomeopathie.nl.