Je voelt je beter

Wie is Carolien?

Ik ben geboren in 1971 en moeder van 2 mooie kinderen. Vijftien jaar lang heb ik op HBO/universitair niveau gewerkt bij diverse bedrijven. In mijn functies heeft altijd ziekte en gezondheid centraal staan. Mijn opleiding is medisch laborant. Ik heb jaren in het ziekenhuis in Deventer gewerkt. Vervolgens heb ik jarenlang de verkoop gedaan van laboratorium apparatuur en medicijnen. Daarna heb ik voor het grootste laboratorium in Nederland diensten ontwikkeld voor de diergezondheid. Op mijn 36 kwam ik op een keerpunt in mijn leven. Ik stelde mij de vraag of dat wat ik deed mij voldoende genoegdoening gaf. Ik vond het heel leuk en interessant maar wilde eigenlijk dichter bij de klant staan en minder met het behalen van financiële doelen. Omdat ik toch op een directere manier iets voor de mensen wilde betekenen, besloot ik de 5-jarige opleiding tot klassiek homeopaat te gaan volgen.

Ik werd aangetrokken door deze opleiding vanwege de hoge wetenschappelijkheid, het respect voor het lichaam (geen bijwerkingen) en de kans op zelfherstel.
Toen ik met mijn eigen praktijkervaringen mocht starten begin 2010, ben ik hier heel positief maar wel sceptisch aan begonnen. “Ik wilde het wel eens zien in praktijk.” Inmiddels kan ik zeggen, dat veel van mijn klanten en ik homeopathie hebben zien werken in praktijk. Ik sta nog dagelijks versteld van wat de homeopathie kan betekenen, zelfs bij mensen die regulier al meer dan 20 jaar dokteren. Ik hoop daarom in de toekomst nog veel mensen te kunnen helpen met deze mooie geneeswijze.

Uiteraard is uw privacy belangrijk voor mij. Hoe ik hiermee omga, staat in deze privacy verklaring.

Verder ben ik lid van de beroepsvereniging NVKH. De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure die in samenwerking met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) tot stand is gekomen, maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid.

Verder ben ik aangesloten bij de Stichting Hahnemann Homeopathie en het RBCZ.

KvK 54557216